• Vefatının 42.Yılı Anısına

    Vefatının 42.Yılı Anısına"EROL GÜNGÖR VE TÜRK ...

  • BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ ANISINA MİLLİ DEVLET VE MİLLİ KİMLİK

    BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ ANISINA MİLLİ DEVLET VE...

  • Nevruz ve Köklere Dönüş

    Nevruz ve Köklere Dönüş

  • GENÇLİK KOLLARI İFTARI

    GENÇLİK KOLLARI İFTARI

  • Şerafettin YILMAZ'DAN Ankara Türk Ocağı'na Ziyaret

    Şerafettin YILMAZ'DAN Ankara Türk Ocağı'na Ziyaret


“Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır”

 
Ana sayfaArşivTürk Ocakları Ankara Şubesi Gençlik Kolları Kuruldu

Türk Ocakları Ankara Şubesi Gençlik Kolları Kuruldu

2009-10-22

Konuşmasında Türk Ocaklarının tarihine değinen Genel Başkanımız, temelleri tıbbiyeli öğrebciler tarafından atılan Türk Ocaklarının yaklaşık yüz yıllık tarihini,  Ülkemize olan katkılarını dile getirerek Türk Ocaklarının kuruluşundan bugünekadar siyasetten uzak durduğunu ifade edmiştir.

Türk Ocakları bünyesinde kurulacak olan gençlik teşkilatlarının önemini vurgulayan Genel Başkanımız, bu konuda gençlere büyük görev düştüğünü, gençlerin okullarının yanı sıra Türk Ocaklarındaki faaliyetlere katılması gerektiğini, buradan alacakları feyizle tarihî ve milîi şuurlarının olgunlaşacağına vurgu yapan  GÜRGÜR   Türk Ocaklarının kuruluş yıllarında olduğu gibi bugün de üzerine düşen görevi lâyıkıyla yapacağını özellikle belirtti. Seminer sonrası, Ankara şubesi gençlik kolları yönetim kuruluyla toplantı yapan Genel Başkanımız yönetim kurulumuzun bundan sonraki çalışmalarıyla ilgili aydınlatıcı açıklamalar yaparak başarı dileklerini ilettiler.  

Paylaş

Aziz Türk Ocaklılar,
Kıymetli Dava Arkadaşlarım,
Türkçülük fikrimin olgunlaştığı, kutlu Ocağımıza mensup Dostlarım… 
Mensubu olmaktan onur duyarak her kademesinde samimi bir inanç ve ülkü ile görev yaptığım Ankara Türk Ocağı'nın 02.02.2025 tarihinde gerçekleştirilen 19. Olağan Genel Kurul Toplantısında şahsıma ve listelerimize gösterilen, güven ve teveccühe yürekten teşekkür ediyorum. 
Görevimizin ağırlığı ve sorumluluğunun farkındayım. 
Genel Kurul sonrası Kurullar teşekkül ettirilmiş ve çalışmalarına başlamıştır. 
Bundan sonraki süreçte bütün Ocaklıların öncelikle gönül sevgisi, fikir, eleştiri ve maddi, manevi desteklerine daha çok ihtiyacımız olacaktır. 
Üyelerimizi Ocağımızda görmekten ve birlikte çalışmaktan onur duyacağım. 
Ocağımız hergün açık olacaktır. 
Genel Kurulumuza ilgi göstererek katılan bütün  üyelerimize teşekkür ediyorum. 
Önceki dönemler görev yapan Başkanımız Türkân HACALOĞLU başta olmak üzere Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Üyelerine hizmetleri ve katkıları için teşekkür ediyorum. 
Çalışmalarımızı Ocağımıza ait Web sayfası ve Sosyal Medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
Ayrıca faaliyetlerimiz mesaj yoluyla da duyurulacaktır.
Bütün ülkümüz Türkçülük meşalesini daha ileriye taşımak, büyük ve güçlü Türkiye ve Türk Dünyası oluşturmaktır.
Sevgi ve saygıyla selamlıyor, esenlikler diliyorum.
Var olsun Türk Ocakları...
Uğurcan KÜÇÜKAĞAOĞLU
Ankara Türk Ocağı Başkanı

İSTİKLÂL MARŞI KABULU

Yayınlar

Sosyal medya